Junior Legal Counsel

Wat ga je doen:

Convoi zoekt een getalenteerde juridische professional die deel uit wil maken van ons Legal & Insurance Department. In deze functie zul je nauw samenwerken met -en begeleid worden door- onze Legal Counsel om de juridische belangen van Convoi te behartigen. Bovendien ga je een cruciale spelen bij het beheer van Convoi’s verzekeringsportefeuille.

Door recente overnames en forse autonome groei wachten er de nodige uitdagingen op je,  zowel op juridisch als verzekeringstechnisch gebied. Je wordt verwelkomd in een dynamische internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je maakt kennis met alle aspecten van de bedrijfsvoering binnen een grote onderneming en krijgt de kans om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.:

De Junior Legal Counsel;

 • vervult een centrale rol bij de afwikkeling van schadeclaims waarbij je contractuele aansprakelijkheden beoordeelt en nauw contact onderhoudt met betrokkenen binnen de Convoi-organisatie, de verzekeringsmaatschappij en schade-experts;
 • Je ondersteunt bij de implementatie van juridisch beleid en de naleving hiervan;
 • speelt een actieve rol in het beheer van Convoi’s verzekeringsportefeuille, inclusief de implementatie van wijzigingen en het waarborgen van dekking voor relevante risico’s.
 • beoordeelt contracten met klanten en leveranciers en geeft hierover advies aan het Convoi-management;
 • ondersteunt de Legal counsel bij het oplossen van juridische- en verzekeringsvraagstukken;
 • helpt (mede) bewaken dat Convoi handelt in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving en je draagt zorg voor benodigde registraties, aanvragen van vergunningen en subsidies in binnen- en buitenland;

Wie ben jij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO-recht
 • Je hebt affiniteit met verzekeringen en schadeafwikkeling
 • Je werkt accuraat, ordelijk en systematisch
 • Je toont initiatief en hebt een proactieve houding
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Kennis en beheersing van het Duits is een pre

Salaris & meer:

Wij bieden je een parttime tot fulltime (32-40 uur) job met veel verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling (conform de CAO beroepsgoederenvervoer). Je komt direct bij ons in loondienst (jaarcontract) met zicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken in een ondernemende, open en informele organisatiecultuur op de locatie Maastricht-Airport.

Wie zijn wij?

De Convoi groep is een internationaal opererende dienstverlenende organisatie op het gebied van industriële- en projectverhuizingen, elektrotechnische installatie en industriële automatisering met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Polen en Slowakije.

De kracht van de groep is om de klant compleet te ontzorgen door een full-service en one-shopconcept aan te bieden. De groep beschikt over uitgebreide technische en logistieke kennis, ervaring in vele bedrijfstakken en een grote flexibiliteit.
Door de inzet van de noodzakelijke expertise, mensen en speciaal equipment lukt het Convoi om opdrachten wereldwijd, snel, efficiënt en turn key uit te voeren.

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime

Voor meer informatie, neem contact op met Bas Pommé (06-55522426). Je kunt je interesse voor de functie kenbaar maken door je CV en een beknopte motivatie te versturen naar icl@convoi.com.