Logistiek medewerker


Hou je van afwisselend mensenwerk op leuke locaties zoals een bank, een universiteit een hogeschool of een bedrijf? Kun je veilig werken en wil je goed verdienen? Dan ben jij de logistiek medewerker (verhuizer) die Convoi zoekt!
Let op: we verhuizen geen particulieren, Convoi verhuist alleen bedrijven.
Dit is lichamelijk veel lichter werk omdat Convoi over veilige en goede hulpmiddelen beschikt.
Daarnaast krijg je begeleiding en trainingen om deze hulpmiddelen op een juiste wijze te gebruiken.
Denk jij dat deze functie bij jou past? Lees dan snel verder en solliciteer op deze functie!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker heb je de taak tot het in- of uitpakken, demonteren en monteren, laden, stuwen, borgen, lossen en verplaatsen van bedrijfsinboedels in de breedste zin van het woord. De opdrachten kunnen variëren van het verhuizen van enkele kamers binnen een bedrijf of instelling tot het verplaatsen van een complete fabrieksinrichting. Het correct categoriseren en labelen van de te verplaatsen goederen is een essentieel onderdeel van de ervaren verhuizer. Het opgestelde werkschema is de leidraad voor de werkzaamheden van de dag, waarbij het draait om snelheid versus voorzichtigheid.

Wie zijn wij?

Convoi is bijna 100 jaar geleden opgericht in Nederland. Sindsdien hebben groei en ontwikkelingen in nieuwe markten gezorgd voor uitbreidingen door heel Europa. We werken wereldwijd maar zijn in lokaal gevestigd in België, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Zwitersland met ons hoofdkantoor de laatste 10 jaar in Maastricht-Airport. Eén van de sleutelvaardigheden van Convoi is de  wendbaarheid met vermogen tot aanpassing aan de lokale wensen en behoeften in andere markten. Dagelijks zijn er vanuit deze vestigingen circa 500 professionals actief op legio van projecten.

De bedrijfscultuur bij Convoi is te typeren als ondernemend, hands-on en continu ontwikkelen. Het succes en de groei van het bedrijf is gebaseerd op de betrokken en ondernemende instelling van haar medewerkers.

Eigen initiatief en een proactieve instelling wordt binnen het bedrijf sterk gestimuleerd. De groei van Convoi biedt voortdurend mooie kansen voor haar medewerkers om zich verder te kunnen ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt binnen Convoi gefaciliteerd met individuele loopbaanplannen waaraan opleiding en persoonlijke ontwikkeling gekoppeld zijn.