Loon- en Salarisadministrateur

Wat ga je doen?

Door recente overnames en autonome groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega die de salarisadministratie in Maastricht-Airport komt ondersteunen en samen werkt aan verdere ontwikkeling van de verschillende Convoi bedrijven.

Als Loon- en Salarisadministrateur;

 • houd je je bezig met het verwerken van weekrapporten;
 • stel je diverse rapportages op ten behoeve van de periodieke verloning;
 • voer je mutaties door in HR Systemen, zoals pensioenpremies, verzekeringen, detacheringen, verlof en verzuim.
 • verwerk je arbeidsvoorwaarden in HR-systemen o.a. ten gevolge van veranderingen in de CAO.
 • ben je een helpdesk voor medewerkers en managers met vragen over salarisadministratie / HR.

Wie ben jij?

Ben jij de ambitieuze financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiende onderneming actief op het gebied van logistiek, engineering en automatisering. Jij….

 • hebt een MBO-diploma; 0 – 2 jaar werkervaring, starters zijn welkom;
 • hebt een pre met een PDL (Praktijk Diploma Loonadministratie);
 • hebt een pre wanneer je kennis hebt van wetgevingen rond loonadministratie, belastingen en sociale zekerheid;
 • beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • bent zorgvuldig, initiatiefrijk, accuraat en analytisch.
 • beschikt over een goede kennis van Nederlandse taal.

Salaris & meer

Wij bieden je een parttime tot fulltime (32-40 uur) functie, uitdagende job met veel verantwoordelijkheid, in een gezellig team. Daarnaast een prima salaris op basis van kennis en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling (conform cao beroepsgoederenvervoer). Je komt direct bij ons in loondienst (jaarcontract) met zicht op een vaste aanstelling. Waarbij je komt te werken in ondernemende, open en informele organisatiecultuur op locatie Maastricht-Airport.

Wie zijn wij

De Convoi groep is een internationaal opererende dienstverlenende organisatie op het gebied van industriële- en project­verhuizingen, elektrotechnische installatie en industriële automatisering. Met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Polen en Slowakije.

De kracht van de groep is de klant compleet te ontzorgen door een full-service en one-shop concept aan te bieden. De kracht van de groep ligt in uitgebreide technische en logistieke kennis en ervaring in vele bedrijfs­takken, een grote flexibiliteit in de inzet van de noodzakelijke expertise en mensen en de beschik­baarheid van speciaal equipement om opdrachten wereldwijd, snel, efficiënt en turn key uit te voeren.

Ben je enthousiast

Zie je jezelf als de perfecte persoon voor deze functie? Twijfel dan niet om te reageren!  Stuur je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae per e-mail naar Nicole Gijselaers

Bel of e-mail Nicole Gijselaers (+31 (0)6 29075489 of nicole.gijselaers@convoi.com) als je meer informatie over de functie wilt hebben.