Medewerker warehouse

Hou je van veel verantwoordelijkheid in je werk? Het uitvoeren van verschillende logistieke taken op het gebied van registreren, documenteren, controleren en opslaan. Maar er ook zorg voor dragen dat de materialen en goederen inclusief juiste documentatie en kwaliteit op het juiste tijdstip op een werklocatie aanwezig zijn? Dan ben jij de medewerker Equipment en Warehouse die Convoi zoekt!

Functie omschrijving:

Als medewerker Equipment en Warehouse heb je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van logistieke taken betreffende bestellen en inkopen van standaard als ook specifieke projectartikelen, registreren, inspecteren en keuren, documenteren (fysiek als ook in ERP-systeem), controleren, opslaan en uitgeven van materialen, gereedschappen en overige goederen van Convoi. Je draagt er zorg voor dat de materialen en goederen inclusief juiste documentatie en kwaliteit op het juiste tijdstip op een werklocatie aanwezig zijn, dit in goed overleg met de Projectplanner(s). Je bent verantwoordelijk voor de registratie, juiste opslag, verpakking, inname en uitgiften van materialen, gereedschappen en overige goederen. Bij de uitgifte en ontvangst van goederen registreer je mutaties in het voorraadsysteem.

Wij bieden: 

De Convoi Group is een technische dienstverlener, gespecialiseerd op het gebied van Mechanical, Logistical en Electrical & Automation. Als marktleider opereert Convoi wereldwijd met vestigingen in Nederland (Maastricht- Airport, Eindhoven en Utrecht), Duitsland, Slowakije Tsjechië, Polen en Zwitserland. Dagelijks zijn er vanuit deze vestigingen circa 500 professionals actief op legio van projecten. De bedrijfscultuur is te typeren als ondernemend, hands-on en continu ontwikkelen. Het succes en de groei van het bedrijf zijn gebaseerd op de betrokken en ondernemende instelling van haar medewerkers. Eigen initiatief en een proactieve instelling wordt binnen het bedrijf sterk gestimuleerd. De groei van het bedrijf biedt voortdurend mooie kansen voor haar medewerkers om zich verder te kunnen ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt binnen Convoi gefaciliteerd met individuele loopbaanplannen waaraan opleiding en persoonlijke ontwikkeling gekoppeld zijn. Convoi bindt haar medewerkers middels een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Salaris indicatie:

Inschaling schaal B en C