Medewerker Operational Excellence

Convoi is op zoek naar een gedreven nieuwe teamgenoot voor ons Operational Excellence team. In deze rol werk  je intensief samen en krijg je begeleiding van onze QHSE Manager om samen de kwaliteit en veiligheid te waarborgen én voortdurend te verbeteren. Jij speelt een cruciale rol in de activiteiten van Convoi en het beheer van ons gecertificeerde managementsysteem (ISO 9001, ISO 14001 en VCA-P). Convoi streeft voortdurend naar topkwaliteit en maximale veiligheid.

Hiernaast ga je ook een belangrijke rol spelen in het kader van de nieuwe CSRD-wetgeving. De CSRD verplicht bedrijven rapportages en analyses te maken op milieu-, sociale- en organisatieaspecten. Vanuit deze rapportages en analyses wil Convoi zich continue blijven ontwikkelen en verbeteren.

Stap in een dynamische internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is. Hier krijg je de kans om verschillende aspecten van bedrijfsvoering binnen een grote onderneming te ontdekken en jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder te ontwikkelen. Kortom, bij Convoi wacht een spannend avontuur waarbij je niet alleen deel uitmaakt van een team, maar ook bijdraagt aan de toekomst van het bedrijf.

Wat ga je doen:

 • Ontwikkelen, verbeteren en bijhouden van diverse dashboards in Power Bi
 • Het maken van analyses aan de hand van dashboard
 • Het uitvoeren van interne audits bij onze diverse locaties en projecten
 • Het onderhouden van het managementsysteem van Convoi
 • Ondersteunen en het uitvoeren van verbetertrajecten
 • Bijdragen aan het veiligheidsbesef van onze medewerker

Wie ben je en wat heb je hiervoor nodig?

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO
 • Je hebt affiniteit met managementsystemen, verbetertrajecten en het maken van analyses
 • Je werkt accuraat, ordelijk en systematisch
 • Je toont initiatief en hebt een pro-actieve houding
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift

Wie zijn wij?

De Convoi groep is een internationaal opererende dienstverlenende organisatie op het gebied van industriële- en project­verhuizingen, elektrotechnische installatie en industriële automatisering. Met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Polen en Slowakije.

De kracht van de groep is de klant compleet te ontzorgen door een full-service en one-shop concept aan te bieden. De kracht van de groep ligt in uitgebreide technische en logistieke kennis en ervaring in vele bedrijfs­takken, een grote flexibiliteit in de inzet van de noodzakelijke expertise en mensen en de beschik­baarheid van speciaal equipement om opdrachten wereldwijd, snel, efficiënt en turn key uit te voeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een parttime tot fulltime (32-40 uur) functie, uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling (conform cao-beroepsgoederenvervoer). Je komt direct bij ons in loondienst (jaarcontract) met zicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken in ondernemende, open en informele organisatiecultuur op de locatie Maastricht-Airport.

Voor meer informatie, neem contact op met Milan Koetsier (06-29075489). Je kunt je interesse voor de functie kenbaar maken door je CV en een beknopte motivatie te versturen naar sollicitaties@convoi.com.