Monteur Energie Techniek

Als Monteur Energietechniek draag je bij aan het leveren van diensten aan onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers in nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Met je directe collega’s draag je zorg voor de uitvoering van alle ondergenoemde activiteiten, waarbij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je onderneemt de juiste acties bij onderhoud en storingen. Tegelijkertijd groei je mee met het team in de ontwikkeling van nieuwe werkwijzen, slimmigheden en ontwikkel je een kostenbesparende mindset voor de onderhoud- en projectopdrachten waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Wat ga je doen?

 • Het assembleren en demonteren van midden- hoogspanning componenten
 • Het leggen en aansluiten van middenspanning kabels;
 • Het uitvoeren van preventief-, correctief- en toestandsafhankelijk onderhoud;
 • Het uitvoeren van metingen en beproeven van o.a. kabels en middenspanning componenten;
 • Het uitvoeren van inspectie laag- hoogspanning conform NEN 3140/3840;
 • Het in bedrijf nemen van Laag- en middenspanningsinstallaties.

Wie ben jij?

Ten eerste heb je minimaal een niveau 3 diploma van een MBO opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, of vergelijkbare technische opleiding.
Daarnaast heb aantoonbare affiniteit of ervaring met hoogspanning componenten. Voor deze functie is het belangrijk dat je stevige en flexibele persoonlijkheid hebt. Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid om -als het nodig is- in weekenden te werken of om soms in de kost te gaan (door landelijke dekking kunnen afstanden te groot zijn). Je beschikt verder over de nodige drive om je doorlopend te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied. Je hebt een proactieve houding en bent adviesvaardig binnen én buiten onze organisatie. Ambitie is je niet vreemd en je blijft zoeken naar betere oplossingen.

Verder herken je jezelf in onderstaande:

 • Je voelt je prettig bij zelfstandig werken in een team;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken in je eigen groep en daarbuiten;
 • Je staat open voor feedback van collega’s en durft ook opbouwende feedback te geven;
 • Je werkt zorgvuldig binnen processen en procedures;
 • Je bent pas tevreden als je de maximale kwaliteit levert.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en prettige collega’s;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij wij de cao Metaal en Techniek volgen.
 • Mogelijkheden voor verdere opleidingen.

Wie zijn wij?

Convoi is bijna 100 jaar geleden opgericht in Nederland. Sindsdien hebben groei en ontwikkelingen in nieuwe markten gezorgd voor uitbreidingen door heel Europa. We werken wereldwijd maar zijn in lokaal gevestigd in België, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Polen en Zwitersland met ons hoofdkantoor de laatste 10 jaar in Maastricht-Airport. Eén van de sleutelvaardigheden van Convoi is de  wendbaarheid met vermogen tot aanpassing aan de lokale wensen en behoeften in andere markten. Dagelijks zijn er vanuit deze vestigingen circa 500 professionals actief op legio van projecten.

De bedrijfscultuur bij Convoi Electrical & Automation is te typeren als ondernemend, hands-on en continu ontwikkelen. Het succes en de groei van het bedrijf is gebaseerd op de betrokken en ondernemende instelling van haar medewerkers.

Eigen initiatief en een proactieve instelling wordt binnen het bedrijf sterk gestimuleerd. De groei van Convoi Electrical & Automation biedt voortdurend mooie kansen voor haar medewerkers om zich verder te kunnen ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt binnen Convoi gefaciliteerd met individuele loopbaanplannen waaraan opleiding en persoonlijke ontwikkeling gekoppeld zijn.